Everbio ⋅ comenzi@everbio.ro ⋅ 0257/218404

Crudigno BIO Sos Shoyu 0.25 l
bcsy0250.jpg
Crudigno BIO Sos Shoyu 0.25 l
Crudigno BIO Sos Shoyu 0.25 l

CRUDIGNO

Crudigno BIO Sos Shoyu 0.25 l

Condimente, Sosuri, Supe

20 lei

Pretul include TVA

Acest produs nu este in stoc.
Pentru comenzi mai mari de 250 lei transportul e gratuit!

Brand

Produs Eco
produs eco

EAN code: 8024358902917

Aparut initial in China, sosul de soia Shoyu a fost introdus in Japonia la sfarsitul sec .al VII-lea de catre calugarii budisti, care il foloseau pentru a da alimentelor o anumita aroma de carne, deoarece credeau ca pestele si carnea erau interzise de perceptele budiste .Sosul de soia a ajuns pentru prima data in Europa datorita misionarilor de la Curtea lui Louis al XV-lea. Astazi este utilizat, pe scara larga in intreaga lume. Ideal pentru a aroma si condimenta legumele, cerealele, pestele si carnea, sosul de soia poate fi folosit si la gatit. Sosul de soia Shoyu este produs prin fermentarea naturala a boabelor de soia si grau. Fermentarea necesita mai mult de 6 luni, cu materii prime biologice fara OMG-uri. Sosul poate fi utilizat atat la gatit,cat si direct pe produs.


Ingrediente:  apa, boabe de soia*, sare, grau*, alcool*. 

*Provine din agricultura ecologica.

Poate contine urme de nuci, alune si susan. 


DECLARATIE NUTRITIONALA / 100 ml

Energie:kJ / kcal316 / 75
Grasimi:g0
    din care, acizi grasi saturati:g0
Glucide:g8.3
      din care, zaharuri:g3.0
Proteine:g10.5
Sare:g16.5

Tara de provenienta: Italia

Ideal pentru a aroma si condimenta legumele, cerealele, pestele si carnea. Se foloseste si pentru salate, cat si pentru gatit,