CRUDIGNO
Crudigno BIO Sos Shoyu 0.25 l
20 lei
Pretul include TVA
Brand
EAN code: 8024358902917
Aparut initial in China, sosul de soia Shoyu a fost introdus in Japonia la sfarsitul sec .al VII-lea de catre calugarii budisti, care il foloseau pentru a da alimentelor o anumita aroma de carne, deoarece credeau ca pestele si carnea erau interzise de perceptele budiste .Sosul de soia a ajuns pentru prima data in Europa datorita misionarilor de la Curtea lui Louis al XV-lea. Astazi este utilizat, pe scara larga in intreaga lume. Ideal pentru a aroma si condimenta legumele, cerealele, pestele si carnea, sosul de soia poate fi folosit si la gatit. Sosul de soia Shoyu este produs prin fermentarea naturala a boabelor de soia si grau. Fermentarea necesita mai mult de 6 luni, cu materii prime biologice fara OMG-uri. Sosul poate fi utilizat atat la gatit,cat si direct pe produs.
Ingrediente: apa, boabe de soia*, sare, grau*, alcool*.
*Provine din agricultura ecologica.
Poate contine urme de nuci, alune si susan.
DECLARATIE NUTRITIONALA / 100 ml
Energie: | kJ / kcal | 316 / 75 |
Grasimi: | g | 0 |
din care, acizi grasi saturati: | g | 0 |
Glucide: | g | 8.3 |
din care, zaharuri: | g | 3.0 |
Proteine: | g | 10.5 |
Sare: | g | 16.5 |
Tara de provenienta: Italia
Ideal pentru a aroma si condimenta legumele, cerealele, pestele si carnea. Se foloseste si pentru salate, cat si pentru gatit,